Meny Lukk

Nå kan du lytte til Feltbandet FELT B

På høsten 1987 ble feltbandet startet av relativt nyinnflyttede musikkinteresserte i borettslaget.

Feltbandets medlemmer var Helge Rønning, Willy Hagen, Arne Nordahl, og Stein Bækholt.

Bildet over er fra 1987. Vi øvde først i barnehagen på feltet og senere fikk benytte «vifterommet» i garasjekjelleren der også flere barn og unge fikk OG FÅR anledning til å øve og utvikle sin musikkinteresse.

Senere kom Svein Johansen inn som bassist og etter hvert har også Oddvar Øverbø, Gunhild Grasvold, Geir Mong og Jan-Ivar Bø vært til tider en del av besetningen og bidratt til den årlige sommerfesten med musikk i tillegg til klovner, grill og fest.

Hør FELT B.

I 2020 ble vi kontaktet av Simon Lynau, en tidligere beboer og ungdom som har benyttet musikkrommet i flere anledninger, for å spille inn flere låter fra feltbandet FELT B som en del av en oppgave innen lydteknikk på Høyskolen i Oslo.  Dette er det ferdige resultatet med til sammen 13 låter du kan høre på linkene under coverbildet.

Du kan også følge denne linken:

https://drive.google.com/drive/folders/1mpXgYzWaZku1P_k2z9I-ZtJQEzaDnz9R?usp=sharing

%d bloggere liker dette: