Meny Lukk

Her finner du hustegninger til å melde fra om fuktskadet kledning før beising

Borettslaget har de siste årene byttet mye kledning på mange hus i forbindelse med beising.

Det fortsatt noen hus hvor det er behov for å bytte ut noe fuktskadet kledning. For å få en best mulig prosess fram mot beisingen ber vi om hjelp til å kartlegge skader på kledningen.

Last ned tegningene her.

Vi vedlegger skisser av de forskjellige fasadene og ber om at alle samvittighetsfullt kartlegger kledning som trenger å byttes på grunn av skader. Det er erfaringsvis mest kledning over og under vinduer mot syd og vest som kan være skadet.

Ta med en kniv eller syl og stikk inn i kledning. Kommer kniven lett inn i treverket er treverket skadet. Møter du motstand er det hel ved under oljedekkbeisen. Trenger du hjelp til å vurdere tilstanden, send en mail til styret, så hjelper vi til.

Merk av på tegningene hvor du mener du har dårlig kledning og legg papirene i postkassen til Gunnar Aanonsen, Brattvollveien 99 eller scann tegningene du har merket av på og send de til MUNKERUDSLETTA@STYREROMMET.NO

Last ned tegningene her.

%d bloggere liker dette: