Meny Lukk

Digital gjennomføring av generalforsamling i 2020

Borettslaget følger de gjeldene reglene for smittebegrensning og vi vil ikke kunne gjennomføre et ordinært årsmøte på Nordstrandhuset 27. april som tidligere varslet.

Det ordinære årsmøtet i Munkerudsletta Borettslag vil dermed bli avholdt digitalt ved hjelp av årsmøtemodulen på vibbo.no. og via papir med innkalling og stemmeseddel.

Last ned innkallingen her.

Borettslagene i OBOS benytter informasjonsplattformen VIBBO til gjennomføring av digitale møter.

Slik oppretter du bruker.

For at du skal få tilgang til den digitale generalforsamlingen må du lage deg en bruker på Vibbo. Gå inn på vibbo.no i din nettleser på PC, nettbrett eller mobiltelefon. Her legger du inn ditt mobiltelefonnummer og bekrefter på siden koden du mottar på SMS.

 

Du er nå registrert bruker av VIBBO. Denne portalen vil i denne omgang bare bli benyttet til gjennomføring av generalforsamlingen.

Har du spørsmål eller ønsker hjelp til registreringen i VIBBO kan du kontakte Hilde Norvalls (91817567) eller en annen av medlemmene i styret.

Deltagelse på papir.

Kan du ikke delta på det digitale årsmøtet og du ønsker å delta på generalforsamlingen? Da må du levere stemmeseddel utdelt i postkassene til styret innen årsmøtet avsluttes tirsdag 5. mai kl. 1600.

Årsmøtet starter.

  • Møtet åpnes 27.04.20 kl. 16.00
  • Møtet er åpent for avstemming i 8 dager.
  • Siste dato for avstemming er 05.05.20 klokken 16.00

Saker som behandles.

Vi vil begrense behandling til de lovpålagte saker;

  • Godkjenning av årsregnskap og årsrapport,
  • Valg av tillitsvalgte
  • Honorar til tillitsvalgte.

Andre kandidater.

Dersom du ønsker å foreslå andre kandidater enn de som framkommer av valgkomiteens innstilling må dette meldes til OBOS innen 23.04.20 kl.14.00 til heidi.svendsen@obos.no, eller på telefon 23 16 51 04. Det er ikke anledning til å fremme benkeforslag etter generalforsamlingen er åpnet.

Innkalling kommer også på papir.

Alle andelseiere mottar hele innkallingen på papir, i tillegg vil de som har samtykket til elektronisk kommunikasjon, motta innkallingen elektronisk. Dersom det blir mulig å gjennomføre et fysisk møte senere i år, vil vi kalle inn til en ekstraordinær generalforsamling som behandler de øvrige sakene.

Last ned innkallingen her.

%d bloggere liker dette: