Meny Lukk

Visste du at dere har Nettvern inkludert?

Sikkerhet1

Cyberkriminalitet øker i omfang. Falske sider ser ofte svært proffe ut, og det er vanskelig å se om sidene er ekte eller ikke. Telenor tar dette på alvor og vil hjelpe kundene våre slik at dere føler dere sikre på nett!

 

Nettvern er et filter som ligger i selve Telenor-nettet, og som stopper deg hvis du er i ferd med å gå inn på en side som inneholder virus, svindelforsøk eller annen skadelig programvare. Nettvern er inkludert for alle kunder som har bredbånd fra Telenor og aktiveres på Mine sider. Les mer her…

 

Sikkerhetspakke til deg og beboerne.
Sammen med bredbåndet får du og beboerne tilgang til en av verdens beste sikkerhetspakker til pc-en. Den beskytter mot virus, Internett-ormer, phishing, ID-tyveri og andre ondsinnede programmer man kan bli utsatt for på nett. For å laste ned den inkluderte lisensen må hver enkelt beboer logge inn på Mine sider. I løpet av våren lanserer Telenor flere spennende nyheter. Les mer her…

 

Over halvparten av befolkningen frykter ID-tyveri.
For mange er ID-tyveri det verste marerittet de kan tenke seg, og på det «mørke nettet» selges sensitiv informasjon til høystbydende. En ny undersøkelse fra Telenor viser at hele 54 prosent av befolkningen bekymrer seg for ID-tyveri. Nå lanserer Telenor SAFE som skal gjøre hverdagen tryggere for både mobil- og bredbåndskunder – en tjeneste som gjør det enda tryggere å være på nett. Tjenesten inkluderer forsikring, hjelp og trygghet, alt i en pakke. Les mer her…

 

%d bloggere liker dette: