Meny Lukk

Reguleringsplanen

Etter generalforsamlingens vedtak om å arbeide videre med forslag til endringer i reguleringsplanen for borettslaget, har styret fortsatt arbeidet.

Styret og arkitektkontoret Gasa ved Willy Hagen hadde et nytt møte med Plan og bygningsetaten i juni.

Referansegruppen har begynt sitt arbeid og har hatt 2 møter hittil i høst. Gruppen har 4 medlemmer; Helge Rønning, nr.37, Marius Slettbakk, nr. 161, Per Kristian Stutz, nr. 221 og Ragnhild Byrkjeland nr. 231.

Styret og referansegruppen vil utarbeide en spørreundersøkelse som vil bli sendt ut senere i høst. Hensikten med undersøkelsen er en grundigere kartlegging av hvilke av de foreslåtte tiltakene som har stor, liten eller moderat oppslutning blant andelseierne. Referansegruppen ønsker også andre innspill fra beboerne.

%d bloggere liker dette: