Meny Lukk

Nå kommer nye wifi-rutere og tv-dekodere

Styret har avtalt med Telenor å oppgradere alle tv-dekodere og wifi-rutere i borettslaget. Bytte av utstyr begynner fredag 1. mars. Alle får melding i postkassa om når oppgraderingen vil skje. Arbeidet med å bytte utstyret vil foregå på alle dager unntatt søndag. Dekodere og wifi-rutere oppgraderes kostnadsfritt for beboere. Mange har egne rutere og andre tv-løsninger, men styret anbefaler uansett å ta imot ny tv-dekoder og wifi-ruter. Da unngår man kostnader til innkjøp av slikt utstyr, som skal følge husene, ved et eventuelt salg senere.

Alle får følgende grunnpakke gjennom Munkerudsletta borettslag:Produktark Komplett okt 2018 ORG.indd

 

Alle kan oppgradere bredbånd til følgende priser:

Produktark Komplett okt 2018 ORG.indd

Her finner du mer info (Pdf):

Produktark Komplett 10 T-We Box Munkerudsletta borettslag.

Produktark ny T-We-Boks

Produktark ny WiFi-Ruter

%d bloggere liker dette: