Meny Lukk

Lading av elbil og bruk av motorvarmer i garasjen

Lading av elbil og andre elektriske kjøretøy skal foregå med godkjent Zaptec-lader. Lading i stikkontakt er ikke tillatt.

Trenger du å lade elbil, må du bestille lader. Last ned dette skjemaet og send det til Ekeberg Elektro. Bestilling av Zaptech Ladestasjon Munkerudsletta Borettslag (Word-fil)

Zaptech ladestasjon koster 15.400 inkludert montering, som betales av beboer. Ekeberg Elektro tilbyr betalingsutsettelse inntil ni måneder gjennom Cresco, for en kostnad på kr. 425, og delbetaling deretter mot renter gjennom Cresco.

Her finner du mer fakta om ladeanlegget.

Det anbefales at du monterer veggholder til ladekabel til Zaptec-laderen.

Her finner du informasjon om betalingsløsningen for Zaptec-lader.

Bruk av motorvarmer.

Motorvarmer skal være tilkoblet tidsur. Det elektriske anlegget var helt nytt i 2011 med nye stikkontakter, lamper og sikringsskap. Det er 16 ampers sikringer på hver kurs slik at anlegget skal tåle motorvarmere, men kanskje ikke om alle kobler til batterilader og kupevarmer samtidig.

Koble motorvarmeren inn kun de siste timene før du skal ut å kjøre. Det må kun brukes jordede ledninger i garasjen. Unngå å legge kontakter på bakken, våte kontakter kan medføre risiko for jordingsfeil og lage problemer for alle som er koblet til same kurs. Sjekk også at kontaktpunktet på bilen er tørt og rent.

 

 

%d bloggere liker dette: