Meny Lukk

Velferdskomitéen lager i stand fest og moro for store og små

 

 

Mat og drikke
Mat og drikke i forbindelse med dugnadene er velferdskomitéens ansvar. På ballplassen serveres det pølser, is, brus og øl etter en formidabel dugnadsinnsats.

Lucia-feiring
Velferdskomitéen har ulike oppgaver i forbindelse med Lucia-feiringen. Den 13. desember om kvelden går Lucia-toget gjennom borettslaget. Julegranen tennes, og vi går rundt treet. Det serveres gløgg både til barn og voksne, og kanskje kommer nissen…

Sommerfesten
Sommerfesten er årets store arrangement for store og små. Det begynner om ettermiddagen med opplegg for barna. Det kan være teater, ansiktsmaling eller leker. Velferdskomitéen sørger for partytelt og bord og på ballplassen og fyrer opp grillene. Alle som deltar på festen tar med egen mat og drikke, samt noe å sitte på. Grillene går varme time etter time. Alle barn som vil, kan opptre, og utover kvelden tar et et band eller en dj over underholdningen. Og så lekes, prates, synges, spilles og danses det til solen står opp igjen.

Møter etter behov
Som regel består velferdskomitèen av 5-6 medlemmer, og det er vanlig at man er med i komiteen et par år. Det er ingen faste møter, men før arrangementene samles troppene et par ganger for å samle inn ideer og fordele arbeidsoppgaver.

Nye idéer?
Har du noen gode ideer eller bare lyst til å gjøre en innsats for det sosiale miljøet i borettslaget – ta kontakt med en av oss i velferdskomitéen:

Navn Adresse Telefon
Kia Klavenes 243 970 26 850
Hilde Norvalls 227 918 17 567
Terje Skaare 207  
Christophe Gras 155  
Frøydis Osa 137  
Kristin Eintveit 215  
Kjetil Johansen 95  
Jørgen Dønnum 249  
Asgeir Falch-Eriksen 229  

 

 

%d bloggere liker dette: